Henter fed hjemmeside

0

vivaldi catering

Vivaldi Catering

Storytelling og catering på social media.

#Socialemedier #Storytelling #Contenthåndtering #Videoproduktion #Kage
kage buffet

Der er god kage i godt content

Fra en konkurrencepræget Facebookside uden de store samtaler - til en side hvor relationer, dialog og fællesskab nu danner hele rammen for tilstedeværelsen.

Strategien var at “tale” til målgruppens indre cookiemonster og lade det bløde content og de vanvittige kage- og madbilleder være fundamentet. Medarbejderne skulle desuden have en ny central rolle - fra at stå i køkkenet og røre i gryderne, fik de nu plads i rampelyset og blev “afsender” på den content der var knyttet til deres arbejdsområde.

Vivaldis kager har især dannet grobund for tilstedeværelsen på Facebook - alt fra kagebilleder til kagevideoer har formået at fastholde målgruppens interessere - og kombineret med menneskerne bag er fællesskabet og engagementet vokset - endda uden at vi fremstår pushy og opmærksomhedskrævende.

kager

De første 6 måneder

26% Stigning af følger på Facebook
63.600 Videovisninger fordelt på 4 videoer
131% Organisk rækkevidde i forhold til antal følgere

For at brede Vivaldi Catering ud til mere end bare Facebook, tog vi dem ud på gaden til et møde med deres kunder i øjenhøjde. Heldigvis er kage ikke det sværeste at “sælge” på en gråvejrsdag - og vi fik filmet opgøret med myten om at cateringmad kun er vakumpakket rullebåndsmad.